Heeremastraat 2 · 8701 JG Bolsward · T. 0613366170

Aanmelding

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u terecht tijdens één van de telefonische spreekuren. Er is iedere werkdag tussen 18.30 en 19.00 uur een telefonisch spreekuur. Op maandag en vrijdag is er een extra telefonisch spreekuur tussen 12.30 en 13.30 uur. Buiten de spreekuren om wordt een antwoordapparaat ingeschakeld. Indien u uw naam en telefoonnummer achterlaat wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld tijdens een telefonisch spreekuur. Er geldt momenteel een algemene aanmeldstop. U kunt contact opnemen met uw zorgverzekeraar voor wachtlijstbemiddeling. Zij gaan dan voor u op zoek naar een collega die geen of een kortere wachtlijst heeft.

NB. vanaf juni is een face-to-face gesprek op locatie weer mogelijk. U wordt geacht stipt op tijd te zijn, u kunt namelijk geen gebruik maken van de wachtkamer. Evenmin kunt u gebruik maken van het toilet. U wordt via een aparte ingang naar binnen geleid en wordt bij binnenkomst geacht uw handen te desinfecteren met de daarvoor bestemde en beschikbare handgel. Voor cliënten die liever nog niet op locatie komen kan nog steeds gebruik worden gemaakt van (beeld)bellen. En uiteraard geldt de anderhalve meter regel op locatie. 

Ook de tijden van de telefonische spreekuren kunnen in verband met corona iets afwijken. Indien u een bericht achterlaat op het antwoordapparaat wordt u echter zo spoedig teruggebeld, bij voorkeur nog dezelfde dag.